Ателие, Таван в София

Сподели чрез:
Цена:
74000

За контакти

Местоположение:

София,

Строителство

Тухла

Квадратура

98 m²

Обзавеждане

Необзаведен

Година

2021

Етажност

4 етаж

Вид имот

Ателие, Таван

Код на офертата

749

Позвънете сега на:

Описание на имота

Представяме Ви ателие с тераси с площ от 30 кв.м. в елегантна, модерна и многофамилна функционална жилищна сграда с апартаменти, складови помещения, ателиета, офис, общо складово помещение и асансьор, пригоден за хора в инвалидна количка в кв. Кръстова вада!
Чистата площ на ателието е 85 кв.м. Състои се от антре, дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, склад/дрешник, балкон и 2 тераси с обща площ от 30 кв.м. За ваше улеснение сме приложили схема на имота.
Изложение: изток, запад и север.
Сградата разполага с 30 бр. паркоместа и 14 веломеста, разположени в подземен паркинг на 2 нива, с достъп от бул. Черни връх. Намира се на ул. Асен Йорданов 1, кв. „Кръстова вада”, в полите на планина Витоша. В непосредствена близост са мол „Парадайс център“, метростанция „Витоша”, хипермаркет „Била“ и „Южен парк“. Апартаментите имат изглед към четирите посоки на света, като входът е разположен в западната част на сградата.
Сградата се изгражда с монолитна стоманобетонова конструкция, с колони и шайби. Зидариите са тухлени. Откритите тераси се изолират с ХРS, хидроизолация и мразоустойчив гранитогрес. Покрива е скатен стоманобетонен, изолиран с 12 см. ХРS и дублиран с дървени ребра и обшивка, между тях паро и топлоизолация. Върху обшивката се полагат хидроизолация и битумни шиндли в цвят.
Фасадите се изграждат с 10 см топлоизолациона система и хидроустойчиви минерални цветни мазилки. Външната дограмата е 5-камерна РVС в цвят и стъклопакет К/Б с нискоемисийно стъкло. Входни врати са блиндирани със секретна брава.
Предвидени са комини във всяка дневна с кухненски бокс, както и съвременни технически решения и материали за всички вътрешни инсталации – Електро и слаботокова инсталация, ВиК, ОВКи Газ.
За сградата е проектирано изграждането на нови външни връзки за ток, газ, оптичен кабел за интернет,водопровод и канал.
Предвидено е изграждане подходящо озеленяване на откритите тераси и дворното пространство. 

Отопление: локално на газ
Строителството е стартирало месец септември 2020 г.!

Обадете се сега и цитирайте този код: 749

Адрес:

гр.София, ул. Триадица №5 Б, ет.4

Тел. номер:

087 7526 215
0885 130 105

Работно време:

Пон-Пет: 09:00 - 18:00
© 2021 Light & Home С помощта на iniWebTech
Затвори
cross