Четиристаен мезонет с тераса 29 кв.м.

218000
София, Кръстова Вада
208 m²
4-стаен
етаж
Оферта № 751
Необзаведен
Тухла
2021

Представяме Ви четиристаен апартамент мезонет на две нива в елегантна, модерна и многофамилна функционална жилищна сграда с апартаменти, складови помещения, ателиета, офис, общо складово помещение и асансьор, пригоден за хора в инвалидна количка в кв. Кръстова вада!
Чистата площ на апартамента е 181 кв.м. Общата площ е 208 кв.м.
Ниво 1 - Антре, дневна, кухня, спалня, дрешник (склад), баня с тоалетна, балкон. 
Ниво 2 - 2 спални, баня с тоалетна, дрешник (склад), сервизно помещение, тераса (29 кв.м.)
За ваше улеснение сме приложили схема на имота.
Изложение: изток, запад, север и юг.
Сградата разполага с 30 бр. паркоместа и 14 веломеста, разположени в подземен паркинг на 2 нива, с достъп от бул. Черни връх. Намира се на ул. Асен Йорданов 1, кв. „Кръстова вада”, в полите на планина Витоша. В непосредствена близост са мол „Парадайс център“, метростанция „Витоша”, хипермаркет „Била“ и „Южен парк“. Апартаментите имат изглед към четирите посоки на света, като входът е разположен в западната част на сградата.
Сградата се изгражда с монолитна стоманобетонова конструкция, с колони и шайби. Зидариите са тухлени. Откритите тераси се изолират с ХРS, хидроизолация и мразоустойчив гранитогрес. Покрива е скатен стоманобетонен, изолиран с 12 см. ХРS и дублиран с дървени ребра и обшивка, между тях паро и топлоизолация. Върху обшивката се полагат хидроизолация и битумни шиндли в цвят.
Фасадите се изграждат с 10 см топлоизолациона система и хидроустойчиви минерални цветни мазилки. Външната дограмата е 5-камерна РVС в цвят и стъклопакет К/Б с нискоемисийно стъкло. Входни врати са блиндирани със секретна брава.
Предвидени са комини във всяка дневна с кухненски бокс, както и съвременни технически решения и материали за всички вътрешни инсталации – Електро и слаботокова инсталация, ВиК, ОВКи Газ.
За сградата е проектирано изграждането на нови външни връзки за ток, газ, оптичен кабел за интернет,водопровод и канал.
Предвидено е изграждане подходящо озеленяване на откритите тераси и дворното пространство. 

Отопление: локално на газ
Строителството е стартирало месец септември 2020 г.!

Обадете се сега и цитирайте този код: 751

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcrossline-spacing linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram