Двустаен

74000
София,
66 m²
2-стаен
0 етаж
Оферта № 351
Необзаведен
Тухла

Lighthouse Co. има удоволствието да ви представи един проект с характер. Част от комплекс и място за живеене на вълнуващ живот. Сградата притежава модерния облик на съвременното строителство и е напълно съобразена с цялостната атмосфера на района.

Локацията:
Позициониран е в квартал „Манастирски ливади“-Изток, с изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до центъра на София, природен парк „Витоша“, Околовръстен път и изходите на града. Спокойната атмосфера в квартала благоприятства за началото на пълноценен нов живот, а вълнуващите панорамни гледки към Витоша и тези над града, допълват домашната идилия.

Удобства:
Предлага голям избор от двустайни и тристайни апартаменти, които са удобни и функционални. В сградата ще бъде изградено и специално co-sharing тип помещение за всички живущи, както и поляна за домашни любимци. Сградата ще разполага с вътрешен и външен паркинг.

Обадете се сега и цитирайте този код: 351

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcrossline-spacing linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram