ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ

250000
Сливен, Българка
278 m²
Магазин
0 етаж
Оферта № 505
Обзаведен
Тухла
2008

LIGHTHOUSE COMPANY Ви представя търговски обект на ТОП ЛОКАЦИЯ в гр. Сливен, разположен с лице към бул. "Стефан Стамболов".
Обекта е след основен ремонт с настилка от висококачествен гранитогрес, изцяло боядисан, окабелен и с поставени осветителни тела от най-висок клас.
Магазина се състои от 5 помещения и е с чиста застроена площ от: 233,39 кв.м. и 45,24 кв.м. общи части към сградата. Разпределение: Търговска част, склад, офис, съблекалня и санитарен възел.
Имота разполага с ОПЦИЯ за присъединяване на съседния търговски обект в сградата, който също е ремонтиран и в отлично състояние, прохода между двата обекта е 6,5 метра, а застроената му площ е 155 кв.м., той е с лице към бул. "Панайот Хитов" и разполага с два отделни входа, при присъединяване на двата имота общата ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ става: 388,39 кв.м. За Ваше улеснение прилагаме схема с разпределенитето на основния имот.
Отопление: Таванни климатици. Трифазен ток.
Изложение: Североизточно / Северозапад
Имотите са подходящи за всякакъв вид търговска дейност.
Цената е без вкл. ДДС.
Обадете се сега и цитирайте този код: 505

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcrossline-spacing linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram