Тристаен с мазе

107600
София, Кръстова Вада
97 m²
3-стаен
5 етаж
Оферта № 750
Необзаведен
Тухла
2021

Представяме Ви тристаен апартамент в елегантна, модерна и многофамилна функционална жилищна сграда с апартаменти, складови помещения, ателиета, офис, общо складово помещение и асансьор, пригоден за хора в инвалидна количка в кв. Кръстова вада!
Чистата площ на апартамента е 84 кв.м. Състои се от антре, дневна с кухненски бокс, две бани с тоалетни, самостоятелна тоалетна, 2 спални и балкон. Към апартамента има и мазе с площ от 3 кв.м.
За ваше улеснение сме приложили схема на имота.
Изложение: изток, запад и север.
Сградата разполага с 30 бр. паркоместа и 14 веломеста, разположени в подземен паркинг на 2 нива, с достъп от бул. Черни връх. Намира се на ул. Асен Йорданов 1, кв. „Кръстова вада”, в полите на планина Витоша. В непосредствена близост са мол „Парадайс център“, метростанция „Витоша”, хипермаркет „Била“ и „Южен парк“. Апартаментите имат изглед към четирите посоки на света, като входът е разположен в западната част на сградата.
Сградата се изгражда с монолитна стоманобетонова конструкция, с колони и шайби. Зидариите са тухлени. Откритите тераси се изолират с ХРS, хидроизолация и мразоустойчив гранитогрес. Покрива е скатен стоманобетонен, изолиран с 12 см. ХРS и дублиран с дървени ребра и обшивка, между тях паро и топлоизолация. Върху обшивката се полагат хидроизолация и битумни шиндли в цвят.
Фасадите се изграждат с 10 см топлоизолациона система и хидроустойчиви минерални цветни мазилки. Външната дограмата е 5-камерна РVС в цвят и стъклопакет К/Б с нискоемисийно стъкло. Входни врати са блиндирани със секретна брава.
Предвидени са комини във всяка дневна с кухненски бокс, както и съвременни технически решения и материали за всички вътрешни инсталации – Електро и слаботокова инсталация, ВиК, ОВКи Газ.
За сградата е проектирано изграждането на нови външни връзки за ток, газ, оптичен кабел за интернет,водопровод и канал.
Предвидено е изграждане подходящо озеленяване на откритите тераси и дворното пространство. 

Отопление: локално на газ
Строителството е стартирало месец септември 2020 г.!

Обадете се сега и цитирайте този код: 750

Сподели чрез:

За контакти:

apartmentcrossline-spacing linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram