Преки връзки

Обучения за брокери

Управление на имоти

Кредитиране

Отдаване на имот

Наемане на имот

Продажба на имот

Покупка на имот

Консултация

Обучения за брокери

Вярваме, че има нужда от повече отговорни и коректни брокери, затова създадохме курс, който да бъде следващо стъпало за нашите бъдещи и настоящи колеги.

Управление на имоти

Като собственик на инвестиционни имоти, имате възможността да спестите време, да избегнете грижите относно експлоатацията на имотите Ви, както и да подсигурите постоянна заетост на имотите, поверявайки ги в ръцете на екип от професионалисти срещу писмен ангажимент от наша страна. Изборът на специализирана агенция Ви гарантира редица предимства, част от които са:

Кредитиране

Взимането на кредит за покупка на жилище е съществено решение, но нашите услуги ще улеснят избора Ви. Екипът ни ще Ви обясни подробно всяка следваща стъпка, ще подготвим целия пакет документация и ще Ви водим безпрепятствено през процеса. Ето как се случва това:

Отдаване на имот

Как да изберете правилния наемател? Напълно обосновано е като наемодател да търсите наемател, който ще съхрани състоянието на жилището Ви такова, каквото е било предадено от Вас. Общите принципи са не само да се грижи за имота, но и да плаща наема си навреме.

Наемане на имот

Наемането на имот е нелека задача и крие своите рискове и специфики.
Подводните камъни са свързани най-вече с особеностите на наемодателите и условията в договора за наем. Ние ще Ви подготвим за най-важните въпроси, за да може от самото начало да бъдете наясно с Вашите права и задължения.

Продажба на имот

Гарантирана продажба в избрани от Вас срок или цена.

Продажбата на имот е изключително отговорен и важен процес. Както всяка дейност, от която искаме да спечелим или със сигурност да не загубим, така и продажбата изисква ясен план и подготовка, за да извлечем максимум от моментната ситуация на пазара и да отключим потенциала на Вашата сделка!

Покупка на имот

Покупката на имот е решение, което обикновено взимате за поне 20 години напред, изключение правят инвестиционните имоти. Ето защо трябва да извлечете максимума от пазара на имоти и да се подготвите много добре за голямата стъпка, която предстои да направите. Ние сме до Вас през…

Консултация

Не всеки има нужда от брокер. Ако сте наясно с процедурите, особеностите, подводните камъни и имате богат опит в покупко-продажбата на недвижими имоти- вероятно нямате нужда от нашите услуги. Във всеки друг случай, съвместната ни работа може да започне с консултация.