Преки връзки

Обучения за брокери

Управление на имоти

Кредитиране

Отдаване на имот

Наемане на имот

Продажба на имот

Покупка на имот

Консултация

Кой е Даниел?

След няколко успешни години като брокер в компания за недвижими имоти, през 2018 година Даниел Вълчинков основава Lighthouse Company. Това е първата стъпка към осъществяването на визията му да създаде услуга, базирана на индивидуален подход, която защитава интересите на клиента. През годините, Даниел е доказал своята експертиза и професионализъм, превръщайки се в първи избор на клиенти, които търсят надеждност и качество в света на луксозните имоти и новото строителство.

4View

Две години по-късно, заедно с партньори, стартира нова компания на име 4View, в която създават среда за развитие на хора, които търсят възможност и кариера в света на недвижимите имоти. Компанията се откроява на пазара със своя уникален екип и стотици успешни сделки. 4View се утвърждава и като надежден партньор за инвеститори, търсещи ексклузивност и професионализъм за своите нови проекти.

Еволют

През 2022 година, Lighthouse Company и 4View полагат основите на нов проект. Съвместно с други компании създават Evolut – една от водещите групи за недвижими имоти в България, която обединява агенции и професионалисти. Това партньорство отваря нови възможности и укрепва пазарните позиции на всички участници в него. Evolut се превръща в бранд, чиято идеология гласи, че успехът може да бъде изграден само върху отговорни бизнес практики.

Получете съдесйтвие днес

Пишете ни през формата долу

Имена *
Телефон *
Имейл *
Търсите Даниел за:
Допълнителна информация