LIGHTHOUSE COMPANY


Ние вярваме, че изградените умения и упоритата работа са в основата на нашия успех, и за това продължаваме да се развиваме и да работим на по-високо ниво с нашите клиенти.Нашата мисия е да даваме стойност в живота на всеки един клиент, като допринасяме за това със специално отношение и прилагането на опита и професионализма, които имаме за да намерим мечтания дом или да постигнем нужните резултати при продажбата на определен имот.
Фокусът ни е върху покупко-продажбата на недвижими имоти, по специално апартаменти, къщи, офис-площи и парцели в София и околността.
Нашата цел е да бъдем водеща компания в сферата на недвижимите имоти и да създадем среда за развитие на хора, които търсят възможности и искат да изградят кариера в тази област.
Добре дошли на правилното място!

КОИ СМЕ НИЕ?


LIGHTHOUSE COMPANY е екип от професионалисти със сериозен опит в динамичния пазар на недвижими имоти в град София.
Различаваме се с по-високи нива на действие и постигане на резултати, които ще Ви направят щастливи!
Всеки клиент получава специално отношение и индивидуално внимание от професионалист с опит, защото е важно да разберем всеки един детайл и каква е вашата цел?
Имаме стотици доволни клиенти на които сме намерили мечтания дом или сме продали на максимална цена техния имот за максимално кратък срок.
Нашия екип от специалисти е на Ваше разположение седем дни в седмицата по всяко време.
Работата е за нас, а спокойствието за Вас!

НАШИЯТ ЕКИП


ДАНИЕЛ ВЪЛЧИНКОВ

CEO
0877 526 215
assist.lighthouse@gmail.com

РОСЕН ДЖЕЛЕБОВ

CEO
0882 020 525
assist.lighthouse@gmail.com

ПЛАМЕН КОСТАДИНОВ

Експерт продажби
087 639 3378
assist.lighthouse@gmail.com

АНЕЛИЯ ИВАНОВА

Адвокат
088 359 8126
assist.lighthouse@gmail.com
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram